Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda bıçak görmek

Rüyada çok sayıda bıçak görmek

Rüyada çok sayıda bıçak görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda bıçak gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada çok sayıda bıçak görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda çiçek görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda terlik görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına inanılır.

Rüyada üç sayısı görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda çorap görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda horoz görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sayılar söylemek arabalara ve topraklara sahip olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments