Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek yiyip içeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda yumurta görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işaret eder.

Rüyada çiğ yumurta yemek konfor içinde olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok mutlu olunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Rüyada çiğ yumurta sarısı yemek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ yumurta yediğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine alamet eder.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını yemek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments