Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda civciv görmek

Rüyada çok sayıda civciv görmek

Rüyada çok sayıda civciv görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, tebrik edileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda civciv gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Rüyada çok sayıda civciv görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayı saymak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işarettir.

Rüyada büyük sayı görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda örümcek görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Rüyada yirmi sayısı görmek aşama kaydedeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments