Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda at görmek

Rüyada çok sayıda at görmek

Rüyada çok sayıda at görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, düzeninin yıkılmayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda at gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Rüyada çok sayıda at görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kurt görmek istediği evde oturacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada dört sayısı görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek sayı görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda telefon görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işaret eder.

Rüyada doksan sayısını görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda cenaze görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments