Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doksan sayısını görmek

Rüyada doksan sayısını görmek

Rüyada doksan sayısını görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, rahatının bozulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Rüyada doksan sayısını gördüyseniz:

  • Tamirat işleri veya tamir edilmesi gereken ilişkiler size pahalıya mal olabilir.

Rüyada doksan sayısını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erken doğmuş bebek görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, ne yöne gideceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öpmek ev sahibi olunacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek sevmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğini görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş kuzu görmek yanlış yollardan döneceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kucakta yeni doğmuş bebek görmek hem geleceğinin güzel olacağına, kazanç elde edeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebek emzirmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments