Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek sayı görmek

Rüyada tek sayı görmek

Rüyada tek sayı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, çok büyük adımlar atacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek sayı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada tek sayı görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sayısız balık görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda yatak görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda halı görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada elli sayısını görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, işlerin toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda deve görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada loto sayıları görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beş sayısı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments