Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda kurt görmek

Rüyada çok sayıda kurt görmek

Rüyada çok sayıda kurt görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda kurt gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada çok sayıda kurt görmek zarara uğrayacağına, sorunlarını unutacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine alamet eder.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda salyangoz görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, saygınlığını yitireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada dokuz sayısı görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elli sayısını görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda örümcek görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda güvercin görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments