Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dört sayısı görmek

Rüyada dört sayısı görmek

Rüyada dört sayısı görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, şansın yüzüne güleceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada dört sayısı gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Rüyada çok sayıda tavşan görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, sözlerinden çıkmayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayı söylemek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sekiz sayısını görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Rüyada on üç sayısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda kedi yavrusu görmek rahatın ve konforun geleceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda mum görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda minare görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kedi köpek görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments