Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda telefon görmek

Rüyada çok sayıda telefon görmek

Rüyada çok sayıda telefon görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, nimetin ve kazancın artacağına, borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda telefon gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Rüyada çok sayıda telefon görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda at görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda kitap görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Rüyada sayısız balık görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, gönül kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada sıfır sayısı görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine inanılır.

Rüyada elli sayısını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda serçe görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, güzel davetler alacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada kırk sayısı görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments