Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda cenaze görmek

Rüyada çok sayıda cenaze görmek

Rüyada çok sayıda cenaze görmek elinin dara düşmeyeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çok sayıda cenaze gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Rüyada çok sayıda cenaze görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada on üç sayısı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada karışık sayılar görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıfır sayısı görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda gül görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda çanta görmek büyük hatalar yapacağına, rahatsızlık vereceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda telefon görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments