Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok mal satmak

Rüyada çok mal satmak

Rüyada çok mal satmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, malların artacağına, yaşamının uzun olacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, geniş rızık elde edeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok mal satmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Rüyada müşteriye mal satmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının malını satmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada malını satmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mal satmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada pazarda mal satmak birçok yeni fikir edinileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok mal satmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir malını satmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bir mal satmak kazancını iki kat arttıracağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments