Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müşteriye mal satmak

Rüyada müşteriye mal satmak

Rüyada müşteriye mal satmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, özlemelerin son bulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, işlerin sürekli artacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Rüyada müşteriye mal satmak maddi olarak güç kaybedeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada müşteriyi görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde çok müşteri görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada müşteriyle kavga etmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet eder.

Rüyada bayan müşteri görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok müşteri görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada müşteri olmak adının yayılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dükkanda müşteri görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments