Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir malını satmak

Rüyada bir malını satmak

Rüyada bir malını satmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, artık daha dikkatli davranacağına, malında azalmaya, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, duygularının karşılıklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir malını satmak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Rüyada mal satmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir mal satmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir malını satmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada malını satmak yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının malını satmak sıkıntılara neden olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada çok mal satmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada pazarda mal satmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments