Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda mal satmak

Rüyada pazarda mal satmak

Rüyada pazarda mal satmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına yorulur.

Rüyada pazarda mal satmak gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Rüyada pazarda mal satmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada malını satmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir mal satmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mal satmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına alamet eder.

Rüyada bir malını satmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının malını satmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok mal satmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kendisi ile gururlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments