Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada malını satmak

Rüyada malını satmak

Rüyada malını satmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, geçim derdinin kalmayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada malını satmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada mal satmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, verimin kaçacağına delalet eder.

Rüyada müşteriye mal satmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada çok mal satmak hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir malını satmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada malını satmak aydınlanacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yönetici makamına oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda mal satmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının malını satmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada bir mal satmak gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, başarılarının azalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments