Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının malını satmak

Rüyada başkasının malını satmak

Rüyada başkasının malını satmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hem itibar edineceğine, vefalı bir insan olacağına, elindeki imkanların artacağına işarettir.

Rüyada başkasının malını satmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada çok mal satmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına inanılır.

Rüyada başkasının malını satmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, başarılı bir insan olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mal satmak çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bir mal satmak çok büyük adımlar atacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir malını satmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada malını satmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine rivayet eder.

Rüyada pazarda mal satmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, duyguların karşılık bulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments