Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir mal satmak

Rüyada bir mal satmak

Rüyada bir mal satmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, aşama kaydedeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir mal satmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar, mali veya sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada malını satmak sorunların teker teker aşılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına yorulur.

Rüyada mal satmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada pazarda mal satmak kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok mal satmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müşteriye mal satmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir mal satmak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasının malını satmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir malını satmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments