Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mal satmak

Rüyada mal satmak

Rüyada mal satmak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, son model arabaya sahip olacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada mal satmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Rüyada müşteriye mal satmak tüm fırsatları değerlendireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çok mal satmak sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yeni iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Rüyada bir malını satmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının malını satmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, sermayesinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada mal satmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulmaktadır.

Rüyada malını satmak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda mal satmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, talihin yüzlerine güleceğine işarettir.

Rüyada bir mal satmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, de rahatının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments