Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kurbağa görmek

Rüyada çok kurbağa görmek

Rüyada çok kurbağa görmek yeni bir sayfa açacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, inancının zayıflayacağına, hasta olacağına delalet eder.

Rüyada çok kurbağa gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evde kurbağa görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına rivayet eder.

Rüyada renkli kurbağa görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına yorulur.

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil kurbağa görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, şaşkın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, canını ve malını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağa pişirmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, hayırla yad etmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments