Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akvaryumda kurbağa görmek

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek endişelerin son bulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryumda kurbağa gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz olabilir veya size akılcı tavsiyelerde bulunan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada akvaryumda kurbağa görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada başında kurbağa görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta kurbağa görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ölü kurbağa görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kurbağalar görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kurbağa yakalamak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine tabir olunur.

Rüyada oyuncak kurbağa görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok hayır duası alacağına alamet eder.

Rüyada karnında kurbağa görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments