Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa pişirmek

Rüyada kurbağa pişirmek

Rüyada kurbağa pişirmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, umutlarını yitireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurbağa pişirmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Rüyada kurbağa pişirmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri kurbağa görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada cebinde kurbağa görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ölü kurbağa görmek zaferler kazanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kurbağası görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kurbağa görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük kurbağa görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments