Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurbağanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, bedenen ve ruhen dinleneceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek sıkıntısının biteceğine, zenginliğe, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Rüyada ölü kurbağa görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, hanesinin bollukla dolacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada çekirge ve kurbağa görmek hakkıyla kazanca, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada dev kurbağa görmek huzur bulacağına, rütbe alacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kurbağa görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments