Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruklu kurbağa görmek

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işte sivrileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu kurbağa gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet eder.

Rüyada kurbağadan kaçmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kurbağanın kovaladığını görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, aileden ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa öldürmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, rızkın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına inanılır.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments