Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kirli su görmek

Rüyada çok kirli su görmek

Rüyada çok kirli su görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Rüyada çok kirli su gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Rüyada kirli suyla yıkanmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli bulanık su görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kendi işine kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kirli suya batmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalettir.

Rüyada kirli suya girmek darda kalacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek nazara geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kirli ve temiz su görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli suyun içinde olmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına inanılır.

Rüyada çok kirli su görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, onlara çok bağlı olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments