Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suyla yıkanmak

Rüyada kirli suyla yıkanmak

Rüyada kirli suyla yıkanmak hafifleyeceğine, şifa bulacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Rüyada kirli suyun içine girmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli su içmemek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada evin içinde kirli su görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kirli ve temiz su görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kirli su aktığını görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Rüyada kirli suya atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, yüksek moralli olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli bir su görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kendi işinin patronu olunacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyoda kirli su görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments