Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ve temiz su görmek

Rüyada kirli ve temiz su görmek

Rüyada kirli ve temiz su görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kirli ve temiz su gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada kirli ve temiz su görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına inanılır.

Rüyada temiz ve kirli su görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet eder.

Rüyada temiz akan su görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada temiz su içinde yüzmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada berrak temiz su görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına alamet eder.

Rüyada evi temiz su basmak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments