Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suyun içinde olmak

Rüyada kirli suyun içinde olmak

Rüyada kirli suyun içinde olmak işlerinizin bozulacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına tabir olunur.

Rüyada kirli suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Rüyada kirli suyun içinde olmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kirli su görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada tırnak içinde kir görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suyun aktığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, güvensizliğini yeneceğine alamet eder.

Rüyada kirli su yutmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kirli su birikintisi görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli suya girmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kirli su görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments