Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, anne baba duası alacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını gördüyseniz:

  • Eşinizle veya yakınlarınızla aranızda küçük bir tartışma çıkabilir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, problemlere çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet eder.

Rüyada su akmayan çeşme görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments