Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bulanık su görmek

Rüyada kirli bulanık su görmek

Rüyada kirli bulanık su görmek yaptığı işte sivrileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bulanık su gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Rüyada kirli bulanık su görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Rüyada bulanık kirli su görmek kıtlığın meydana geleceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyla banyo yapmak yarınlarına umutla bakacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Rüyada bulanık su dökmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada bulanık suyu görmek parasını ve malını kaybedeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada evinde bulanık su görmek gıybet edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek hayırlı haberler getireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments