Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suya girmek

Rüyada kirli suya girmek

Rüyada kirli suya girmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, beklentilerine ulaşacağına, bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli suya girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada kirli suya girmek daha isabetli kararlar alacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Rüyada kirli suyun içine girmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza alamet eder.

Rüyada kirli havuza girmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işarettir.

Rüyada kirli bir eve girmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli tuvalete girmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kirli göle girmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli denize girmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kirli su görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments