Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele ezmek

Rüyada kertenkele ezmek

Rüyada kertenkele ezmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işinde en iyisi olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sevdiği birini kırmaya, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele ezmek gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Rüyada kertenkele ezmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde büyük kertenkele görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yetkili bir göreve atanacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele yemek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalettir.

Rüyada kertenkele yakalamak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, evi yoksa ev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments