Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı kertenkele görmek

Rüyada kanatlı kertenkele görmek

Rüyada kanatlı kertenkele görmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı kertenkele gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek planların tutmayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kertenkele kesmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele ezmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments