Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele kovalamak

Rüyada kertenkele kovalamak

Rüyada kertenkele kovalamak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkele kovalamak gördüyseniz:

  • Sosyal olarak kabul edilmenin sınırlandırılmasından hiç hoşlanmadığınızı göreceksiniz.

Rüyada kertenkele kovalamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde kertenkele görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kertenkele yakalamak ticarette şansının yaver gideceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkeleden korkmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek bazı kayıplar olabileceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments