Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kertenkele görmek

Rüyada yavru kertenkele görmek

Rüyada yavru kertenkele görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, büyük işlere girileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına alamet eder.

Rüyada yavru kertenkele gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Rüyada yavru kertenkele görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek karlı çıkacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada büyük kertenkele öldürmek onlara karşı zafer kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Rüyada evde kertenkele görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kertenkele görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, şöhretli biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kalben çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments