Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere, evinize veya ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, spor yapmaya başlanılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyi almak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zenginliğini kaybedeceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kişinin daha çok kazanacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalettir.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments