Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret eder.

Rüyada olmasını istediğin bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada komşudan bir şey istemek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulur.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada istediğin şeyi almak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada istediğin bir şeyi almak moralini ve neşesini kaybedeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyi görmek ömrün uzun olmasına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, duygularının karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada bir şeyi çok istemek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments