Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, onlara değer vereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi istemek bunun farkına varacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işarettir.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların biteceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada birisinden bir şey istemek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediği şeyi görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments