Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına işarettir.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işarettir.

Rüyada istediğimiz şeyi görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments