Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin bir şeyi almak

Rüyada istediğin bir şeyi almak

Rüyada istediğin bir şeyi almak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, duymadığı sözleri duyacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada istediğin bir şeyi almak gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Rüyada komşudan bir şey istemek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek mutluluğunun artacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğim şeyi görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments