Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek

Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek

Rüyada olmasını istediğin bir şey görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine inanılır.

Rüyada olmasını istediğin bir şey gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada istediğim şeyi görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalet eder.

Rüyada birinin bir şey istediğini görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine inanılır.

Rüyada ölüden bir şey istemek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin şeyi görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yıkılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine inanılır.

Rüyada çok istediğin bir şeyi almak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments