Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, attığı her adımı düşüneceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Rüyada istediğin bir şeyin olduğunu görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada istediğin bir şeyi görmek kudret sahibi olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada istediği şeyi görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, edilen duaların kabul olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek yalnız hissetmeye, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi aldığını görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölüden bir şey istemek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, umutlarının da tükeneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, muradın yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada istediğim şeyi görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, refah düzeyinin artacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments