Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok istediğin bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Gücünüzü gösterin.

Rüyada komşudan bir şey istemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada istediği bir şeyin olduğunu görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Rüyada çok istediği bir şeyin olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kalbini kıracağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden bir şey istemek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada istediğin şeyin olduğunu görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada istediğin bir şeyi alamamak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments