Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, düşmanına galip geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada istediği bir şeyin olmadığını görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin olmadığını görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ferah bir eve geçileceğine yorulur.

Rüyada istediğin şeyin olmadığını görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalettir.

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğim şeyi görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisinden bir şey istemek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada istediğin şeyi almak yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments