Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans saklamak

Rüyada alyans saklamak

Rüyada alyans saklamak insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada alyans saklamak gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Rüyada alyans saklamak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüğünü saklamak huzursuz olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka saklamak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına inanılır.

Rüyada bıçak sakladığını görmek malının ve kazancının tam olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç saklamak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, tecrübelerini aktaracağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya tabir olunur.

Rüyada ölü saklamak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada para görüp saklamak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada muz saklamak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments