Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç saklamak

Rüyada ilaç saklamak

Rüyada ilaç saklamak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin gönlünü alacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret eder.

Rüyada ilaç saklamak gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ilaç saklamak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Rüyada ilaçlama görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne ilaç sürmek aksiliklerin aşılacağına, kişiye hep umut olacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada depresyon ilacı içmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç çalmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç içip kusmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada kutu ilaç görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Rüyada tarım ilacı görmek daha çok çalışılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments