Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü saklamak

Rüyada ölü saklamak

Rüyada ölü saklamak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ölü saklamak gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada ölü saklamak belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölüleri saklamak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü saklamak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yeni bir eve taşınacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini saklamak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Rüyada altın saklamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada bilezik saklamak kafa olarak daha rahat edileceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, başarılarının tadına varacağına işaret eder.

Rüyada yastık altına para saklamak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, makamının ve ününün artacağına delalettir.

Rüyada çiğ et saklamak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments