Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka saklamak

Rüyada kaka saklamak

Rüyada kaka saklamak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, üzüntülerin biteceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka saklamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Rüyada kaka saklamak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerim saklamak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada suçluyu saklamak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adam saklamak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeker saklamak rahmete vesile olacak gelişmelere, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada para bulup saklamak ticarette ilerleyeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada külot saklamak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kalp kırmaya, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sigara saklamak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments