Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüğünü saklamak

Rüyada yüzüğünü saklamak

Rüyada yüzüğünü saklamak borçlarını kolayca ödeyeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, huzurunu kaybedeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada yüzüğünü saklamak gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada altın yüzük saklamak işlerin düzene gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işarettir.

Rüyada yüzüğünü saklamak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine inanılır.

Rüyada yüzüğü saklamak sorunların ortadan kaldırılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Rüyada yüzük saklamak ona dört elle gönülden bağlanacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine inanılır.

Rüyada kalem saklamak onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada para görüp saklamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada bebeği saklamak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada cesedi saklamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments