Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para görüp saklamak

Rüyada para görüp saklamak

Rüyada para görüp saklamak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada para görüp saklamak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada para görüp saklamak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Rüyada para sakladığını görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada para saklamak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada sakladığın parayı bulmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada para bulmak ve saklamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, husumetlerin başgöstereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parasını saklamak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eşinden para saklamak maddi konularda zayıf düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine inanılır.

Rüyada kağıt para saklamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments