Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz saklamak

Rüyada muz saklamak

Rüyada muz saklamak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, şansının yaver gideceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet eder.

Rüyada muz saklamak gördüyseniz:

  • İstediğinizi almak, hedeflerinize ulaşmak ya da yolunuzda ilerlemek istiyorsanız rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var.

Rüyada muz saklamak olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada muz kabukları görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada muz tarlası görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, küfürlü söze yorulmaktadır.

Rüyada muz salkımı görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına delalettir.

Rüyada kararmış muz görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, kem gözlere geleceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada birinden muz almak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada büyük muz görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş muz görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, güzel haberler alacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments